Gratis aandeel Trading212
Home > Gratis > Gratis Aandeel Trading212 (t.w.v. €100)

Gratis Aandeel Trading212 (t.w.v. €100)

Leestijd: 2 minuten

Het handelsplatform Trading212 geeft als welkomstbonus een gratis aandeel van maximaal €100. Hiervoor moet je een account aanmaken via een uitnodigingslink en vervolgens €1 op je account storten. Je voorgangers kregen onder andere Unilever ter waarde van €53!

Hoe krijg je een gratis aandeel bij Trading212?

  1. Open de Trading212 uitnodigingslink
  2. Maak je Trading212 account aan
  3. Stort €1 op je account
  4. Ontvang je gratis aandeel van maximaal €100!

Hierboven zijn de stappen kort uitgelegd. Echter duurt het hele proces ook maar een kwartiertje. Het is wel van belang dat je een account aanmaakt via iemand zijn/haar uitnodigingslink. Je krijgt GEEN gratis aandeel als je zelf naar de website gaat en een account aanmaakt.

Een account aanmaken spreekt voor zich. Hiervoor moet je de genodigde informatie invullen zoals je persoonlijke gegevens, een kopie van je ID-kaart en welke type account je wilt. Je kunt kiezen uit een Invest-account of een CFD-account. De meeste beleggers kiezen hier voor Invest. Beleggen met CFD’s maakt namelijk 80% van de beleggers verlies op.

Om je gratis aandeel te ontvangen moet je een symbolisch bedrag op je account storten van minimaal €1. Dit is ter verificatie van je beleggersaccount. Je kunt hiervoor uit alle gebruikelijke betalingsmogelijkheden kiezen, ook onder andere iDeal.

Als je deze stappen hebt ondernomen ontvang je binnen enkele minuten je gratis aandeel. Het kan maximaal 3 dagen duren, maar uit ervaringen is gebleken dat dit meestal veel sneller gaat.

Via deze link ontvang jij een gratis aandeel van Trading212.

Over Trading212

Trading212 is een gratis handelsplatform dat bekend staat om commissievrij handelen en de mogelijkheid van fractionele aandelen. Je kunt bij Trading212 handelen via het webportaal en via de beleggingsapp. Commissievrij handelen betekent dat je kunt handelen zonder transactiekosten. Dit zijn kosten die je maakt bij het aankopen van een beleggingsproduct. Fractionele aandelen zijn gedeeltelijke aandelen. Je kunt dus bijvoorbeeld €50 van Amazon kopen, terwijl één los aandeel rond de €2600 kost. Dit maakt Trading212 geschikt voor ervaren én beginnende beleggers.

Waarom geeft Trading212 gratis aandelen weg?

Gratis is meestal te mooi om waar te zijn. Toch is het aandeel van Trading212 wel echt gratis. Trading212 gebruikt het als welkomstbonus. Ze hopen hier meer klanten mee te krijgen die vervolgens omzet voor hun opleveren.

Is het mogelijk om je gratis aandeel te verkopen?

Het gratis aandeel dat je ontvangen hebt kun je gewoon verkopen. Dit geld ontvang je op de rekening van je account. Na 30 dagen kun je dit geld van je account halen. Ook is het natuurlijk mogelijk om met dit geld andere aandelen te kopen.

Gratis aandeel linkKlik hier
5/5 - (2 stemmen)
Andere interessante artikelen